Vastgoedplatform

Evenementen - Gepost op vrijdag, maart 5, 2010 18:11 - Geen reacties

REALTY 2010

Tags:
05
mrt2010

Tour&Taxis Brussel, 18-20 mei 2010

Vorig jaar kon, tijdens de eerste Realty–beurs, worden vastgesteld dat België dringend nood heeft aan een eigen ontmoetingsforum voor beslissingsnemers die actief zijn in industrieel, logistiek, commercieel, residentieel en kantoorvastgoed. De vakbeurs Realty vervulde deze rol met glans!
Dat Herman Van Rompuy, huidig voorzitter van de Europese Raad en toenmalig Belgisch Eerste minister, Realty in 2009 “de beurs van de hoop” noemde was dan ook terecht.

REALTY = vakbeurs
Realty is in de eerste plaats een vakbeurs en is daarmee ook de ontmoetingsplaats waar de professionele bezoeker alles leert over hoe investeren in Belgisch vastgoed én in welke projecten.
De circa 90 standhouders bieden een duidelijk beeld van wat er te vinden is op het vlak van nieuwe terreinen, projecten en gebouwen op de Belgische markt.
Het beursgedeelte wordt aangevuld met tal van interessante seminaries, met elke dag een hoofdthema en enkele kortere sessies van eerder technische aard.

REALY = beurs van de netwerking
Nog meer dan vorig jaar zal Realty in 2010 de beurs zijn waar netwerking tussen vastgoedprofessionals, projectontwikkelaars (private en overheidssector) en investeerders centraal staat. Er werd daarom een online-community gecreëerd opdat de vastgoedprofessionals hun bezoek optimaal zouden kunnen voorbereiden.

Voor info: www.realty-brussels.comReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld