Vastgoedplatform

Vakliteratuur en Boeken - Gepost op woensdag, november 12, 2008 15:23 - Geen reacties

Koop – Verkoop van onroerende goederen

12
nov2008

Beschrijving

Koop en Verkoop van onroerende goederen is een praktische uitgave voor de vastgoedmakelaar met duidelijk beschreven actuele situaties en oplossingen, beschreven door auteurs die met de dagelijkse praktijk van vastgoed in aanraking komen en specialist zijn in hun vakgebied.

Met zijn brede inhoud is Koop en Verkoop van onroerende goederen ook erg interessant als leidraad en naslagwerk voor eenieder die werkzaam is in de vastgoedwereld, onder wie de advocaat, de notaris, de jurist, de projectontwikkelaar, de syndicus e.a. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere mede-eigendom, waardebepaling van onroerende goederen, bodemsanering, registratierechten, successierechten, vruchtgebruik en blote eigendom, Wet-Breyne, gemene muur, afschrijving van gronden en gebouwen, onroerende leasing, energieprestatieregeling …

De abonnee ontvangt vier keer per jaar een actualisatie of aanvulling van de teksten van ten minste 180 pagina’s per keer.

Product Details

  • Bestelcode: BP/KOOPVED-LL
  • Publicatievorm: Losbladige
  • Omvang: Basiswerk: 6 ringmappen

Meer info:

Eén keer per jaar verschijnt er een hernieuwde index van het werk, die is aangevuld met de trefwoorden uit nieuw aangeleverde teksten. Deze index kan heel eenvoudig in de laatste map ingevoegd worden.

Auteur(s): Annaert A., Bastenie M., Bellens A., Ceenaeme J., Costermans V., Dejonghe J., Deweirdt M., Haers Ph., Hens H., Heymans P., Kerstens G., Michiels D., Timmermans R., Vansteene J.

http://www.kluwer.beReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld