Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op maandag, november 29, 2010 11:30 - Geen reacties

Infrastructuuraanleg voor sociale woonprojecten

29
nov2010

De nieuwe publicatie ‘Infrastructuuraanleg voor sociale woonprojecten’ van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) biedt beschrijvingen, toelichtingen en richtlijnen voor bouwheren van infrastructuur en focust op de duurzame ontwikkeling van de publieke ruimte. Thema’s als mobiliteit, veiligheid, toegankelijkheid, groen, openbare verlichting en meer komen uitgebreid aan bod.

De creatie van een hoogwaardige woonomgeving behoort tot de missie van alle zorgvuldige bouwheren en zorgzame ontwerpers. De waarde van een woonwijk of gebouwencomplex wordt immers sterk bepaald door de gepaste inrichting en aankleding van de publieke ruimte. Het wegennet, de wandelpaden, parken, pleinen en beplanting maken wezenlijk deel uit van de woonkwaliteit van de bewoners.

De VMSW wil, naast de bouw van sociale woningen, ook een voorbeeldfunctie vervullen voor de aanleg van infrastructuur bij sociale woonprojecten en stelt daarom een handig werkinstrument ter beschikking.

Het boek is beschikbaar bij de VMSW (Dienst Economaat, T 02 505 43 73). U kunt het ook downloaden via de startpagina van www.vmsw.be.

Bron: VMSWReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld