Vastgoedplatform

Nieuws Nederland - Gepost op donderdag, mei 6, 2010 16:44 - Geen reacties

Hurks Vastgoedontwikkeling krijgt opdracht voor centrumplan Valkenburg

06
mei2010

De gemeente Valkenburg aan de Geul is verheugd bekend te kunnen maken dat de ontwikkeling en realisatie van het nieuwe centrumplan gegund is aan Hurks Vastgoedontwikkeling. Het nieuwe centrumplan voorziet in de bouw van circa 5200 m2 winkels en circa 45 woningen in de vorm van appartementen en stadswoningen, alsmede een parkeergarage van circa 310 parkeerplaatsen.

Hurks kwam met haar inzending als beste van vier marktpartijen uit de bus na een Europese aanbesteding. Voor deze inzending heeft Hurks opnieuw samengewerkt met AWG uit Antwerpen. Afgelopen maandag 3 mei heeft Hurks tijdens een informatie- en kennismakingsavond haar visie op het winkelcentrum Valkenburg en het bijbehorende ontwerp toegelicht aan de gemeenteraad en de adviescommissie centrumplan. Op dinsdag heeft het college van B&W van Valkenburg het definitieve besluit tot gunning genomen.

De volgende stap is het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst tussen Hurks vastgoedontwikkeling en het college van B&W. Op 29 juni wordt de samenwerkingsovereenkomst ter finale vaststelling aan de gemeenteraad voorgelegd.

Nadat de gemeenteraad de samenwerkingsovereenkomst heeft vastgesteld kunnen de ontwerpen verder worden uitgewerkt en kan het verdere ontwikkelproces worden vormgegeven.
De verwachting is dat medio 2011 daadwerkelijk met de realisatie kan worden gestart.

Bron: PropertyNLReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld