Vastgoedplatform

Nieuws Europa en Wereld - Gepost op maandag, april 26, 2010 11:33 - Geen reacties

FIABCI 61ste Wereldcongres Bali 2010

26
apr2010

Met het globale herstel volledig op koers, heeft de vastgoedsector navenant de kans gezien om hun doorzettingsvermogen en inventiviteit te laten blijken om de storm te doorstaan. Zoals we de opkomst van groene scheuten zien tot het herstel in de sector, willen we u uitnodigen om na te denken over een duurzame toekomst voor onze wereld.

De globalisering heeft de wereld veranderd in een onafhankelijke gemeenschap, de vastgoedprofessionelen uit de hele wereld moeten hun inzet en samenwerking versterken in de richting van het opbouwen van een eco-vriendelijke woning, terwijl ook trouw te blijven aan de beginselen van het verstrekken van comfort in de moderne woningbouw en stedelijke ontwikkeling.

Het 61ste FIABCI Wereld Congres 2010 in Bali, Indonesië, erkent dat de steeds groter wordende risico in vastgoedinvesteringen van het bedrijfsleven één van de meest cruciale kwesties geconfronteerd door eigendommen industrie is vandaag. In lijn met deze voorwaarde, zal FIABCI dit probleem aanpakken door keynote sprekers te presenteren uit verschillende landen. Het congres vindt ook de noodzaak om te komen met de beste strategieën die inspelen op het groeiende belang van duurzame, economisch haalbaar en milieuvriendelijk onroerend goed dat de wereld te bieden heeft.

Niet de minst belangrijke overweging is de groeiende vraag naar groen toerisme, dat is zeer nauw gerelateerd aan vastgoedsector. Met hotels, resorts en de daarmee samenhangende infrastructuur hand in hand te laten werken om de voortdurende groei van de toerisme-industrie te waarborgen, is FIABCI gericht op erkenning van het probleem door aandacht te besteden aan de elementen van duurzaamheid en culturele facetten van de lokale bevolking.

U kan hier naar de site surfen van het 61ste Wereldcongres van FIABCI.Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld