Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op zaterdag, juli 7, 2012 15:37 - 1 Reactie

Fairs Consult nieuwe organisator van Second Home International

07
jul2012

De beurzen Second Home International en Second Place gaan samen. De organisatie van de grootste tweede huizenbeurs van Nederland komt in handen van de beursorganisator Fairs Consult (dochter van Artexis). Fairs Consult heeft meer dan zes jaar ervaring in het organiseren van succesvolle beurzen op de Belgische markt in o.a. de tweede woning branche.

Met de acquisitie van Second Home International door Fairs Consult wordt voorkomen dat er in Nederland twee organisatorenactief zijn op de tweede huizenmarkt. VNU Exhibitions en Fairs Consult zijn ervan overtuigd dat zowel exposanten als bezoekers baat hebben bij één krachtig platform dat een totaaloverzicht biedt van het buitenlandse- en binnenlandse huizenaanbod. “De Nederlandse markt heeft behoefte aan één succesvolle beurs. Fairs Consult organiseert de Nederlandse edities met hetzelfde team als in België. Met onze ervaring, knowhow en enthousiasme denken wij aan de behoefte van zowel exposanten als bezoekers te kunnen voldoen” aldus Henkjan Prins van Fairs Consult.

Second Home International wordt van 12 tot en met 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden en van 28 tot en met 30 september in Brussel. Aan de najaarseditie van de beurs nemen 150 exposanten deel, die in totaal een aanbod uit 35 landen presenteren aan Nederlanders die zich oriënteren op een tweede huis in binnen- of buitenland. Fairs Consult heeft aangegeven Jaarbeurs Utrecht als meest ideale locatie te beschouwen, gezien de centrale ligging en uitstekende complexvoorzieningen.

Bron: Fairs Consult1 Comment

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Hendrik Nelde
sep 13, 2012 23:27

Proficiat! Een tweede verblijf kan dus warempel een goede investering worden. Als je de zaak goed bekijkt. Dit eventueel samen met een vastgoedcoach…

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld