Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, mei 7, 2010 18:02 - Geen reacties

Delta Light lost verwachtingen in op Light+Building

07
mei2010

Delta Light®, gespecialiseerd in architecturale verlichting, blikt tevreden terug op de zesde editie van Light+Building in Frankfurt. Innovatie was beloofd, innovatie was te zien. Met meer dan 180.000 bezoekers werd een nieuw record gevestigd en was de dynamiek en ambitie van de verlichtingssector alom aanwezig. Opvallend veel Belgische architecten en handelaars ook, die volop bezig zijn met de laatste trends en innovaties.

Paul Ameloot, oprichter en designer van Delta Light®: “Light+Building is een internationaal platform voor innovatie, dat de bakens uitzet van technologie, design en duurzaamheid. De beurs laat zien wat vandaag mogelijk is en geeft richting aan de toekomst, niet het minst door de vele internationale contacten tussen designers en producenten.”

Stand als eyecatcher

De architecturaal opvallende stand van Delta Light® bleek een absolute eyecatcher te zijn in Hal 3. De asymmetrische vormgeving en strakke zwart-witte invulling bleken een ideaal decor voor de nieuwe collectie. Zo werden meer dan 15 nieuwe productfamilies, revolutionaire LED oplossingen, verrassende uitbreidingen en ecologische lichtoplossingen in première voorgesteld. Delta Light® beloofde de sector te verbazen, en deed dat ook.

Nieuwkomers en vaste waarden

Verrassende nieuwkomers in de collectie interieurverlichting zijn de Link, You-Turn en M-T, allen verkrijgbaar met LED. Opvallend bij zowel de Link als de You-Turn zijn de ongekende creatieve mogelijkheden en extreme flexibiliteit van het toestel, wat u de mogelijkheid geeft uw verlichting op elk moment af te stemmen op uw interieur. Met de M-T krijgt u een volledig ingebouwde lichtdoos die elke ruimte omtovert tot een visueel aantrekkelijk decor. Naast de nieuwkomers werd er ook aandacht besteed aan enkele iconen uit de collectie, zoals de Vision en Visa, die nu beiden ook met LED verkrijgbaar zijn.

In de collectie buitenverlichting werd er verder gewerkt met de uiterst succesvolle afwerking in grijsbruin, die ervoor zorgt dat de buitenverlichting perfect opgaat zijn in omgeving. Let daarbij vooral op de Ultra Scan en Tournesol, paaltjesverlichting die functionaliteit en design perfect combineren. Met de Riva W en Topix L X kan je uw gevel een extra dimensie geven, terwijl de Tactic collectie zowel binnen als buiten in de vloer kan geplaatst worden. Ook hier kan u telkens kiezen voor LED om ook buiten op een energiebewuste manier te verlichten.

The Lighting Bible 8® – NIEUWE COLLECTIE 2010

Alle nieuwe producten kan u terugvinden in de nieuwe cataloog “New Collection 2010”, een aanvulling bij de lijvige The Lighting Bible® 8, waarin u het hele gamma van Delta Light® kan raadplegen. De nieuwe cataloog is en handig boek van 160 pagina’s dat inspiratie biedt voor het creëren van sfeer, met gedetailleerde foto’s en technische informatie van de producten. Beide catalogi bevestigen het ruime aanbod energiebesparende oplossingen van Delta Light®, aangeduid met het herkenbare ECO-logo.

Verkrijgbaar op aanvraag via info@deltalight.com

Bron: bouwenwonen.netReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld