Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op woensdag, december 8, 2010 12:50 - Geen reacties

BE-GREEN, de groene immo-site

08
dec2010

BE-GREEN is een gratis website voor vastgoedzoekertjes, voorbehouden voor ‘groen’, ecologisch en duurzaam vastgoed. Het adresboek van de professionals uit de sector van de ecoconstructie staat ook online!

Het initiatief kwam van twee jongeren, broer en zus. De ene droomde van een mooi ecologisch huisproject, de andere had er 5 jaar over gedaan om alle nodige informatie te verzamelen teneinde zijn energiezuinig huis te bouwen.

Ze wisten dat een aangepast pand vinden als men vasthoudt aan bepaalde ecologische en economische criteria niet echt eenvoudig is. Hetzelfde geldt indien men op zoek is naar een gespecialiseerde professional in deze sector. Hoe moet je eraan beginnen? Waar moet je zoeken?

In plaats van hier en daar via het internet informatie te vergaren, beslisten ze alles op één website te verzamelen. En zo is BE-GREEN ontstaan, een unieke en originele ruimte voor eenieder die op zoek is naar een ‘groen’ pand of  ‘groen’ wil (ver)bouwen. Deze ruimte zal zoveel mogelijk immobiliënzoekertjes uit de groene sector bevatten, maar zal ook als database fungeren en een referentielijst bevatten met alle gespecialiseerde vaklui uit de groene sector. Verder willen ze graag dat het een ruil- en deelruimte wordt voor alle actoren binnen de groene sector.

www.be-green.com

Bron: Vivat.beReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld