Vastgoedplatform

Nieuws België, Evenementen - Gepost op donderdag, februari 4, 2010 18:19 - Geen reacties

Batibouw 2010: Een innovatietentoonstelling in een betonpark

04
feb2010

Temidden van de beursdrukte een moment van rust ? Het kan ! Een moment van inspiratie voor uw bouwproject of de aanleg van uw buitenverharding ? Ook dat kan ! Fingo en Eurodal, twee producenten van betonproducten nodigen de Batibouwbezoeker uit op een innovatietentoonstelling in een betonpark !

Innovaties

Als producent van traditionele welfsels, investeerde Fingo nv afgelopen jaar in een nieuwe fabriek uitsluitend bestemd voor de productie van voorgespannen welfsels.

Bij het ontwerp van de productievestiging is gestreefd naar maximale combinatie van innovatie en flexibiliteit. Door het gebruik van vernieuwende technologieën zijn de voorgespannen vloerelementen van topkwaliteit zowel naar structuur als naar uitzicht.

Eurodal bvba is producent van industriële vloerplaten. Wat aanvankelijk een betonnen vloerplaat was, is vandaag uitgegroeid tot een knap concept. De afgelopen jaren investeerde Eurodal fors in productietoepassingen, automatisering en motorisatie. Daarnaast is een samenwerking op touw gezet met grondwerkers, tuinaanleggers en tuinarchitecten. Resultaat ? De betonnen vloerplaat wordt ingewerkt in een volledig aanlegplan gaande van verharding, groenaanleg en verlichting.

Tentoonstelling

Een welfsel is één van die noodzakelijke producten in een bouwproject dat meestal goed verstopt wordt. Toch verwijst de structuur en de afwerkinglaag naar de kwaliteit van het product. Een voorgespannen welfsel van 10 meter lang … en met gladde afwerking. Daarnaast toont Fingo ook haar producten in gewapend beton in verschillende diktes en afmetingen.

Een betonnen vloerplaat, met verschillende toplagen, in verschillende kleuren. Daarnaast verschillende realisaties die de professionele of particuliere bezoeker op ideeën brengen. Maar het gaat verder… uw bedrijfslogo of familienaam uitgefreesd op uw oprit ? Ingewerkte (led)verlichting ? Functioneel design is een synoniem voor de Eurodal vloerplaat.

Beton

Twee producenten van betonproducten zijn elkaar tegengekomen. Hun streven naar productverbetering heeft geleid tot innovaties. Innovaties die vandaag klaar zijn om aan de markt getoond te worden. De gemeenschappelijke ideeën over kwaliteit, service en marktbenadering leidden tot een gezamenlijke beursdeelname aan Batibouw. Een voorbeeld van creatief samenwerken of een voorbeeld van hoe 2 KMO’s gebundeld vooruit willen.

Park

Niet alleen de producten zijn innovatief, ook met hun beursstand springen Fingo en Eurodal eruit. Rondom de robuuste strakke beton is een oase van rust en groen gebouwd. Een vloerplaat als zitbank, een welfsel als hangtoog … kom tot rust en laat u ondertussen inspireren in het betonpark van Eurodal en Fingo in Hal 5 op stand 113.

Bron: bouwenwonen.netReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld