Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op dinsdag, januari 19, 2010 18:54 - Geen reacties

ATAB stelt op Batibouw nieuwe IKO enertherm comfort line voor

19
jan2010

Bijzondere cashpromotie op enertherm Comfort Line gamma naar aanleiding van Batibouw 2010.

ATAB nv, de referentie voor dakbedekkingsmaterialen, isolatiematerialen en vloeibare waterdichting, stelt op Batibouw 2010 de nieuwe Comfort Line van haar gamma PIR isolatie IKO enertherm voor. Deze uitbreiding op het reeds bestaande assortiment van hardschuimisolatie maakt de renovatie van niet of te weinig geïsoleerde hellende daken in particuliere woningen mogelijk en kan dankzij de eenvoudige plaatsing zowel door de doe-het-zelver als de vakman uitgevoerd worden. Daarnaast kan de bezoeker op Batibouw 2010 kennismaken met het totaalgamma aan producten en systemen van ATAB.

ATAB uniek met aanbieding one-stop-shop
ATAB is fabrikant van hoog rendement systemen in PIR Isolatie (IKO enertherm), dakdichtingssytemen (Polygum, IKO reflect), waterdichtingsproducten (IKO pro) en een van de belangrijkste spelers op het gebied van solar systemen. ATAB is aldus de enige speler op de markt die het totaalpakket kan aanleveren : het energiedak.

Op de ATAB stand van Batibouw worden realistische maquettes getoond zodat zowel de professionele als particuliere bezoeker een duidelijk beeld geschetst krijgen van de problematiek van het dak, de isolatie van vloer of muur en de specificiteit van de flexibele lichtgewicht zonnemodules voor platte daken. De professionele medewerkers van ATAB geven uiteraard graag advies en praktische informatie.

Batibouwactie
Naar aanleiding van Batibouw 2010 lanceert ATAB een cashpromotie voor de particulier. Voor de 100 eerste aankopen van een enertherm PIR isolatiepakket van minimum 40m² bij een dikte van 70mm (R3 waarde), aangekocht via een van de pilootverdelers, ontvangt de koper €100 teruggestort op zijn/haar bankrekening. Details van de actie zijn te verkrijgen op de stand van ATAB op Batibouw en bij de handelaar. Aan deze promotie is tevens een ludieke fotoactie verbonden: maak een grappige foto van de isolatiewerken en maak kans op een fijn geschenk.

Batibouw 2010 – Brussels Expo
Van 25 februari 2010 tot 7 maart 2010
ATAB nv Hal 5 / Stand 5217
www.batibouw.be

Bron: AtabReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld