Vastgoedplatform

Speciale gebouwen - Gepost op maandag, december 7, 2009 18:28 - Geen reacties

Architectuurgids op iPhone

07
dec2009

iphone_architectuurBinnenkort is het mogelijk overal ter wereld op de iPhone te zien welke interessante gebouwen in de buurt zijn. Apple heeft de applicatie ‘Architecture’ opgenomen in haar App Store. Een selectie van architectonische hoogstandjes uit de 20ste en 21ste eeuw is opgenomen in een digitale ‘pocket guide’.

‘Architecture’ bevat projecten van 165 architecten in 270 steden, uiteenlopend van beroemde gebouwen tot verborgen parels. Voor elk gebouw zijn twee foto’s opgenomen en een informatieve tekst met achtergrondinformatie over gebouw, architect en adres.

De gebouwen kunnen ook per categorie zoals ‘architects’ of ‘cities’ opgezocht worden. Er is geen dataverkeer nodig, aangezien alle informatie en foto’s op de iPhone zijn geïnstalleerd.
Onlangs introduceerde het NAi een soortgelijke applicatie voor de smartphone, de SARA (Stedelijke Augmented Reality Applicatie), een middel waarmee het mogelijk is de gebouwde omgeving te bekijken zoals deze was in het verleden, hoe deze tegenwoordig is en in de toekomst zal worden.

Klik hier om de applicatie gratis uit de App Store te downloaden (Let op: het programma iTunes is nodig om de link te kunnen bekijken)Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld