Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, april 16, 2010 11:26 - Geen reacties

Architectuurdebat met jonge Vlaamse en Spaanse architecten

16
apr2010

Van 20 tot 22 april vindt in Casa de Asturias in Brussel een internationaal symposium plaats waarbij jonge Belgische bureaus als Dierendonck-Blancke, DMVA, Architectslab, Lhoas & Lhoas, 51N4E, NOA, Bogdan & Van Broeck, Wim Goes en Barak in dialoog treden met jong Spaans talent.
Het symposium, een organisatie van het Spaanse ministerie van Buitenlandse zaken, loopt parallel met de tentoonstelling Young Architects of Spain die nog te bezichtigen is tot 22 juni.

The Young Belgian + Spanish Architects International Symposium 2010 kreeg de naam Crisis in Architecture? mee. Niet alleen de invloed van de economische crisis op de architectuur zal aan bod komen. Zeker zo belangrijk is dat de architecten uit de twee landen kunnen leren van elkaars architectuurbenadering.

Elke dag zullen 4 jonge Belgische en vier jonge Spaanse architecten gedurende vijftien minuten een recent project toelichten. Na deze korte lezingen wordt een panelgesprek georganiseerd waarbij ook telkens een grote naam uit de Belgische architectuurscène zoals Marie Vanhamme, Klaas Goris en Olivier Bastin uitgenodigd wordt.

Bron: www.vlaamsearchitectuur.beReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld