Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op woensdag, april 21, 2010 15:11 - Geen reacties

Alle verslagen en studies Oosterweel online

21
apr2010

Alle verslagen en studies van de werkgroepen die met de Oosterweelverbinding bezig zijn, staan sinds maandag gebundeld op het internet en zijn vrij te raadplegen. Dat meldt het kabinet van Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V).

Ook onder meer de DAM-alternatievenstudie, de knelpuntenanalyse van de ring rond Antwerpen en het studierapport van het Vlaams Verkeerscentrum over de A102 staan online. Op de website www.vlaanderen.be/dam staan de verslagen van de zeven DAM-werkgroepen, die zich over verschillende aspecten van het Masterplan Mobiliteit Antwerpen en de Oosterweelverbinding buigen.

Daarmee zijn alle gevraagde documenten in het dossier nu ter beschikking in het kader van de openbaarheid van bestuur, klinkt het op het kabinet-Peeters. Dat reageert daarmee op de kritiek van de actiegroepen Ademloos en stRaten-Generaal en van de oppositie. Die vinden dat ze niet genoeg inzage krijgen in de studies die gevoerd zijn rond bijvoorbeeld de Lange Wapperbrug van Antwerpen.

Vandaag starten de actiegroepen alsnog met hun geplande affichecampagne over de openbaarheid van bestuur, want wat er op het internet staat, is volgens hen maar een gedeelte van het dossier.

Bron: De RedactieReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld