Vastgoedplatform

Vastgoedplatform

BIS 23ste editie – 8 t.e.m. 16 oktober 2011

Bis is al sinds meer dan twee decennia de grootste en belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen, maar doet er voor haar 23ste editie nog een schepje bovenop! Van 8 tot 16 oktober worden voor het eerst àlle hallen van Flanders expo ingenomen door meer dan 480 exposanten die hun producten en diensten zullen voorstellen aan ruim 80.000 bezoekers.

Iedereen met plannen om te kopen, bouwen of verbouwen, zou bis eigenlijk moeten bezoeken. Je vindt er werkelijk alle bouwmaterialen: bakstenen, hout, parket, trappen, deuren, ramen, vloeren, isolatie … Daarnaast vanzelfsprekend ook alle toestellen en inrichtingen voor de badkamer, de keuken de elektrische installatie of het domoticasysteem, zonnepanelen, warmtepompen … Voor een volledige lijst: kijk even op www.bisbeurs.be (en tijdens de beurs ook in de catalogus).
Uiteraard zijn ook tal van bouwbedrijven present, diverse financiële instellingen, immobiliënmakelaars, enzovoort …

Bis 2011 biedt de bezoekers ook weer gratis, concreet en persoonlijk advies van bouwprofessionals. Iets wat door het jaarlijks toenemend aantal regeltjes en verplichtingen en de snelle technische evolutie in de bouw, steeds belangrijker wordt.
De belangrijkste nieuwigheid op bis dit jaar is dat de oppervlakte van de beurs nog met 20% vergroot: voor het eerst wordt ook de enorme hal 8 opengesteld. En die zal volledig in het teken staan van hét hot item van deze tijd: ENERGIE!

Lees hier het volledige persbericht.

Infosessie/Studiedag ter gelegenheid van de BIS-beurs

De aankoopcentrale van CIB: niets dan voordelen voor alle vastgoedpromotoren, -beheerders en -makelaars! Lees meer

Syndicus … technisch manager in mede-eigendom? Een initiatief van de CIB-federatie Vastgoedbeheerders i.s.m. VIVO Lees meer

Sponsors