Vastgoedplatform

Vastgoedplatform

Fiabci Business Days – FNAIM Congress in Parijs

Beste collega vastgoedmakelaar,

Specialiseren is ook in onze sector een feit en elke niche geraakt stilletjes maar zeker ingevuld. Tegelijkertijd wordt netwerken en ‘het juiste contact op het juiste moment’ ook in onze sector als noodzakelijkheid ervaren.

Om dit laatste een invulling te geven nodigen wij u van harte uit op de Fiabci Business Days die doorgaan te Brussel van 1 tot en met 4 december. Topdagen van dit event zijn 1 en 3 december. Op 1 december is er een bezoek gepland aan het Europees Parlement en in de namiddag is er Fiabci University en dit voor de prijs van € 55,00. Omwille van veiligheidsredenen is het verplicht om 20 dagen voor het bezoek in te schrijven. Daarbij dient u uw naam, adres en geboortedatum te vermelden.  Vrijdag 3 december is er het galadiner in het Stripmuseum. Inschrijven is mogelijk via tine@vastgoedcoach.be.

Meer info over dit event en over het FNAIM Congress in Parijs van 5 tot 7 december kunt u terugvinden op www.fiabci.com en op www.fnaim-congress2009.com.

Tevens zal u als vastgoedprofessioneel zeker reeds van het begrip ‘vastgoedcoach’ gehoord hebben, de makelaar aan kopers kant.  De cursussen van vorig schooljaar evenals het assessment zijn goed verlopen, tussen een aantal vastgoedcoaches is er een effectieve samenwerking opgezet.

Minder dan tien jaar geleden hadden we in Nederland dezelfde situatie als bij ons: de verkoper krijgt de volledige ondersteuning en de koper blijft een beetje in de kou staan. Vandaag de dag komt er bij onze noorderburen in 50% van de transacties een kopers-makelaar of vastgoedcoach tussen.
Geen commissiedeling, maar een rechtvaardige vergoeding van de opdrachtgever voor de vastgoedcoach, zo willen we het in België doen.

Zestig uren interactieve les door ervaren docenten die het beste van zichzelf geven, zodat u de kans krijgt om als professioneel verder te evolueren in de vastgoedsector.

Een volgend opleidingsmoment staat vastgelegd bij SYNTRA Gent, namelijk 20 november.

Voor de locatie Syntra Kontich zou de cursus dan eind januari van start gaan.

Voor informatie die niet op het Internet kan gevonden worden en voor vragen waar u niet direct een antwoord op vindt kan u steeds contact opnemen met Marleen Vanlierde via mail marleen.vanlierde@syntra-mvl.be .
Dit is de kans om u in te schrijven, aarzel niet wegens beperkte beschikbaarheid, klik door naar http://www.syntra-mvl.be/opleiding/Vastgoedcoach-7064.

Het getuigschrift wordt door de Vlaamse overheid erkend en gecertificeerd, de uren tellen mee voor de verplichte opleiding van het BIV.

Met collegiale groeten en hopend u te mogen verwelkomen op één van deze events,

Hendrik Nelde

Sponsors