Vastgoedplatform

Vastgoedplatform

Eerste vastgoed- JOBBEURS groot succes!

Op 9 juni jongstleden organiseerde JOBIMMO met een aantal partners, waaronder CIB Oost-Vlaanderen en VCK  de eerste vastgoed jobbeurs.

Een daaropvolgend programma met een 6-tal sprekers kreeg de volle aandacht van bijna tweehonderd vastgoedprofessionelen.

Het ging in eerste instantie over ‘nieuwe tendensen in de vastgoedsector’, maar al snel besefte iedereen dat het de drang naar kwaliteit in dienstverlening is die ons hoofdzakelijk bezig houdt.

Tijdens deze avond sprak onder andere Prof. Herman Deben van het VCK (Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg) onder andere over, u kan het al raden, de dienstverlening en het streven naar kwaliteit in de vastgoedmakelaardij.

Het toverwoord is dan ook specialiseren: specifieke vakkennis is een must, en over alles meepraten kan misschien nog wel, maar voor elk deelaspect alles tot een goed einde brengen is al heel wat moeilijker.

Juffr. Valerie Bohyn, tevens een spreker op de avond, heeft dit goed begrepen en specialiseert zich dan ook in het erfgoed en unieke woongelegenheden met haar bedrijf.

Het begrip Real Estate Coaching of het coachen van de vastgoedprofessioneel die zich bewust is van bovenstaande heeft reeds zijn ingang gevonden.

Want enkel wie zelf kennis en inzicht heeft of ze binnenhaalt via een coach zal ook daadwerkelijk het verschil kunnen maken naar de toekomst toe.

De eerste afgestudeerde cursisten van de SYNTRA opleiding ‘vastgoedcoach’ of kopersmakelaar kregen op deze avond dan ook hun getuigschrift en werden dan ook extra in de bloemetjes gezet.

Verder kwamen er nog sprekers aan de beurt zoals Dhr. Arnold Lampaert over Renovatietendensen, Dhr. Paul Van Velzen over Immoruil en directeur van het BIV Jurgen Vansteene met het slotwoord.

Na dit goed gevulde programma, met veel praktische en toepasbare informatie schoof iedereen met een goed gevoel door naar de receptie.

Zekerheid van werk, zekerheid van inkomsten, dagelijks plezier om de uitdagingen in het vastgoedwereldje aan te gaan: wie niet aanwezig was op ‘nieuwe tendensen in de vastgoedsector’ en de bijhorende jobbeurs krijgt zeker nog de mogelijkheid in de nabije toekomst!

Klik hier voor de ppt en foto’s.

Voor het organiserend comité,
Hendrik Nelde

Sponsors