Vastgoedplatform

Vastgoedplatform

BIS de 24e editie van bis, dé bouwbeurs, van 6 tem 14 oktober 2012

Het bouw- en immosalon, beter bekend als bis, dé bouwbeurs, is aan zijn 24ste editie toe en verwacht ook dit jaar weer 80.000 bezoekers voor de meer dan 480 exposanten in de hallen van Flanders expo!

Inrichten of renoveren?

Er worden in Vlaanderen al sinds enkele jaren (veel) meer woningen gerenoveerd dan er nieuwe gebouwd worden. Voor grote of kleine verbouwingswerken, of voor het (her-)inrichten van je keuken, badkamer, zolder of tuin is er tussen 6 en 14 oktober één plaats waar je alles wat je nodig hebt samen kan vinden: de bisbeurs! Wil je een nieuwe tegel-, parket- of laminaatvloer? Andere deurkrukken of kranen laten plaatsen? De muren van de slaapkamers opfrissen? Nieuwe verlichting in de living? Eén adres: bis in Flanders expo! Op bis vind je niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en -technieken maar ook de vakmensen en specialisten die ze kunnen installeren. Bakstenen, hout, parket, trappen, badkamers, keukens, verwarming, elektrische installaties … Een volledige lijst vind je op www.bisbeurs.be.

Bouwen of kopen?

Uiteraard blijft bis ook dé belangrijkste afspraak voor wie een nieuwe woning wil bouwen of een bestaand vastgoed kopen. Op bis vind je 9 dagen lang in één hal alle belangrijke aannemers, woningbouwbedrijven, makelaars, bouwpromotoren, projectontwikkelaars én de grootste immobiliënwebsites.

3 themahallen

Je kan op bis zoals steeds weer terecht in verscheidene themahallen. In hal 3 is een helft voorbehouden voor advies, de andere helft voor sanitair; hal 5 is de immohal en design@bis vind je opnieuw in hal 7.

Nieuwe partner van bis: de Provincie West-Vlaanderen

Na de Stad Gent en de provincie Oost-Vlaanderen schaart nu ook de provincie West-Vlaanderen zich voor 100% achter bis! Beide provincies zullen een gezamenlijke stand bemannen van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen in hal 1. Je kan hier terecht voor gratis duurzaam bouwadvies. Ook de stand van de Stad Gent bevindt zich in hal 1. Daar zal men je, zoals vorig jaar, bewijzen hoe leuk wonen in de stad wel kan zijn.

Mijn Huis Mijn Architect

De bisbeurs ondersteunt vanaf dit jaar ook de organisatie ‘Mijn Huis Mijn Architect’, het bekende openhuizenweekend van de Orde van Architecten – Vlaamse Raad.
Voor kandidaat-(ver)bouwers is ‘Mijn Huis Mijn Architect’, dat dit jaar plaatsvindt op 29 en 30 september, een uitgelezen kans om even binnen te gluren in recent gebouwde woningen, verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Zo kunnen zij de vakbekwaamheid van de architect en het bouwverhaal van de bouwheer ontdekken. De ideale kans om inpiratie op te doen …
Vanaf begin september kan u alle deelnemende projecten ontdekken in het inspiratieboek en op de website www.mhma.be.
Tijdens de bisbeurs kunnen de bezoekers, op de stand van ‘Mijn Huis Mijn Architect’ in hal 1, in het inspiratieboek bladeren en dat desgewenst kopen.

Nieuw: verwen jezelf met een exclusief VIP@bis-pakket!

Via www.bisbeurs.be kan je vanaf dit jaar een vip@bispakket bestellen met o.a. twee toegangskaarten, een parkeerplaats dichtbij de ingang, een gepriviligieerde ingang (geen wachtrijen), een abonnement op beter bouwen & verbouwen, en nog veel meer.

Praktische informatie

Van zaterdag 6 oktober tot en met zondag 14 oktober 2012
Flanders expo, Maaltekouter 1, 9051, Gent
Week: 13 – 18u30
Weekend: 10 – 18u30
Vrijdag 12 oktober: 13 – 23u00 (Nacht van bis)

info@bisbeurs.be
www.bisbeurs.be

Sponsors