Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, februari 26, 2010 20:22 - Geen reacties

Nieuwe editie van de premiewijzer is beschikbaar

26
feb2010

Bouwen of verbouwen blijft een kostelijke aangelegenheid. Dat voor diverse werken premies verkrijgbaar zijn, is uiteraard mooi meegenomen maar helaas blijkt uit studies dat de Vlaming nog steeds niet helemaal op de hoogte is van de diverse toelagen die her en der aangevraagd kunnen worden… Hetportaal.be en uitgeverij Apro sloegen enkele jaren geleden dan ook de handen in mekaar en ontwierpen de unieke uitgave ‘Premiewijzer’, waarvan deze week alweer de nieuwste editie gelanceerd werd.

Premiewijzer biedt de bouw- of verbouwheer een handig up to date overzicht van alle premies en subsidies die verkrijgbaar zijn in Vlaanderen. Niet alleen vindt u in Premiewijzer een overzicht van de premies op federaal en Vlaams niveau, ook de subsidies van de netbeheerders, provincies en zelfs gemeentes werden netjes in een handig overzicht gegoten, met de nodige contactgegevens van de betreffende instanties.

De nieuwe Premiewijzer is verkrijgbaar in alle gemeentenhuizen, op Batibouw 2010 – standnummer PA10 – of op www.premiewijzer.be.

Bron bouwenwonen.netReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld