Vastgoedplatform

Nieuws Nederland - Gepost op woensdag, oktober 21, 2009 16:58 - Geen reacties

De Hypotheker en Rabobank overleggen over samenwerking

21
okt2009

dehypothekerDe Hypotheker en Rabobank overleggen over een samenwerking. Volgens commercieel directeur van De Hypothekers Associatie Bas Millenaar wordt met de hoofdorganisatie van de Rabobank overleg gevoerd om in sommige gevallen toch hypotheken van de bank te blijven aanbieden. Volgens Millenaar is het zonde als de twee merken uit elkaar gaan.

De directeur ziet kansen voor samenwerkingsovereenkomsten op het gebied van nieuwbouw. Daarnaast is soms de adviescapaciteit van enkele vestigingen van de Rabobank te beperkt om de plaatselijke markt te kunnen bedienen. Ook hier kan De Hypotheker een rol bij spelen. Verder denkt Millenaar dat er nog tal van andere mogelijkheden zijn voor de twee bedrijven om samen te werken.

Rabobank zei onlangs de samenwerking met De Hypotheker op. Reden was dat volgens Rabobank de doelstelling van beide organisaties te veel overeenkomt. Zowel Rabobank als De Hypotheker streven ernaar zoveel mogelijk lange-termijnrelaties met klanten op te bouwen. Op termijn zouden de twee partijen dan in elkaars vaarwater terecht komen. Volgens Millenaar is het een fout van De Hypotheker geweest om niet op centraal niveau met de bank te communiceren. De Hypotheker hoopt Rabobank daarom alsnog binnenboord te houden.

Bron: VVP Weekblad voor financiële dienstverlenersReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld